لزوم یک طرح بهینه در طراحی آشپزخانه های صنعتی
سه شنبه, ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ ق.ظ
دستیابی به یک طرح بهینه مستلزم همکاری و همفکری مهندس طراحی تاسیسات مکانیکی، مهندس طراح معماری و شرکت تولید کننده تجهیزات آشپزخانه است و حتی توصیه می شود درصورت امکان با برگزاری جلسات فنی از نظرات مصرف کنندگان نهایی که سرآشپزهای با تجربه و کارآزموده هستند نیز بهره گرفته شود. همچنین مراجعه و استفاده از کتب مرجع طراحی دراین خصوص بسیار مؤثر خواهد بود که معتبرترین و بهترین آنها مربوط به انجمن گاز ایالات متحده آمریکا است. بسیاری از شرکت های معتبر سازنده تجهیزات آشپزخانه با اصول علمی طراحی آشپزخانه های صنعتی آشنا بوده و خود ارائه دهنده ی خدمات طراحی و مهندسی در این زمینه هستند که بهره گیری از خدمات مشاوره چنین شرکت هایی به دلیل دارا بودن تجربه های متعدد نه تنها خالی از اشکال است بلکه توصیه نیز می شود.