طراحی یک آشپزخانه صنعتی
مهمترین عامل موفقیت شما در رستوران یا تجارت مواد غذایی اصول طراحی آشپزخانه شماست.
یک طراحی قوی و یک طرح با دقت برنامه ریزی شده باعث می شود آشپزخانه شما یکنواخت و کارآمد اجرا شود، بنابراین همه چیز باید مدت ها قبل از شروع کار برای تجارت و خدمت به مشتری برنامه ریزی شود.
پنج اصل برای طراحی بهینه آشپزخانه رستوران وجود دارد:
ذخیره سازی: مواد لازم باید تازه، عاری از آلودگی و در دمای مناسب نگهداری شوند.
تهیه غذا: تفکیک انواع مختلف مواد غذایی در طول آماده سازی بسیار حیاتی است.
آشپزی وعده غذایی: خط آشپزی قلب آشپزخانه است. محل استقرار تجهیزات پخت و پز بسیار حیاتی است.
سرویس: طراحی کارآمد آشپزخانه به این معنی است که کارکنان دسترسی آسان به همه نقاط جهت سرویس دهی بهتر به مشتریان را داشته باشند.
تمیز کردن و شستشو: برای استفاده مجدد از بشقاب، لیوان، کارد و چنگال و غیره باید تجهیزات شستشو فراهم باشد.
این دستورالعمل های عمیق طراحی آشپزخانه صنعتی شما را در موقعیت خوبی قرار می دهد تا اطمینان حاصل کنید که در کسب و کار درست از آن استفاده می کنید.
ملاحظات چیدمان آشپزخانه صنعتی
ابعاد فضای کاری خود را با دقت برنامه ریزی کنید.
لازم است فضای لازم بین وسایل و تجهیزات و جلوی تجهیزات از جمله درهای باز را طوری فراهم نمایید تا کارکنان بتوانند آزادانه در اطراف آشپزخانه قدم بزنند.
یکی از زمینه هایی که این امر به مرحله اجرا می رسد، به حداقل رساندن حرکت کارکنان در هنگام انجام کار روزانه ای است که باید انجام دهند.
تجهیزات باید از لحاظ استراتژیکی طوری قرار بگیرند تا کارکنان بتوانند با حداقل خم شدن، حرکت یا چرخیدن، سریعترین گام های ممکن را بردارند.
تجهیزات برودتی و پخت و پز باید از هم جدا شوند و تجهیزات پخت و پز نیز باید به صورت استراتژیک در نظر گرفته شود تا کارایی هودهای تهویه را ارتقا بخشد.
توجه به این نکته ضروری است که ایجاد یک آشپزخانه صنعتی با صرفه جویی در مصرف انرژی موجب صرفه جویی در هزینه شما می شود.
منبع: www.kitchenchefco.com